Okey4.Org Oyun Sitemizde Şuan içerde 82 kişi okey oynuyor.

Okey
2014 Gece Elbisesi Kombinleri
2014 Gece Elbisesi Kombinleri

Bir çok kadın elinde ki renklerle bunları yanlış kombinleyerek giydiği güzel elbiseyi taşıyamaktan şikayet eder işte bu konu üzerinden siz değerli okuyucularımı bu konuda örnekler vererek 2014 yılının gece hayatında parlamanızı sağlayacağız.İşte bazı örnekler;

 

altınrengigeceelbisesi

Parlak altın rengi elbisenize aynı tonda bir oje siyah ama altın rengi detayları olan bir çanta ve çantaya uygun bir ayakkabı ile kombinlerseniz gece de parlayan bir yıldız olacaksınız.

gece elbisesi

Mavi sırt dekolteli bir elbiseniz var ise bunu gri ve taşlı abiye çanta ve ayakkabılarla kombinleyin.Yine mavi ve gri rengin hakim olduğu taşlı küpe ve kolye de zerafetinize zerafet katacaktır.

geceelbisesi1

Lacivert ve pastel tonların hakim olduğu bu kombin hem spor ama bir o kadar da gösterişli bir havaya sokacaktır sizi ancak altın tonlarını kullanmayı unutmayın.

geceelbisesi4

Bu gösterişli dore tonlardaki elbisenizi resimdeki takılara benzer takılarınızla ve sade bir ayakkabı ile kombinlemeyi unutmayın.

grigeceelbisesi

Resimdeki gibi gri tonlarda abiye bir elbiseniz var bu elbise zaten ağır bir elbisedir düğün için ideal bir elbisedir bunu renk tonlarını hiç bozmadan taşlı ama bir o kadar gösterişli takılarınızla kombinlemeyi unutmayın.

morgeceelbisesi

Bu muhteşem mor elbise zerafetinize zerafet katacak bir renk resimdeki gibi hem burnu açık hemde kapalı bir şekilde olan ayakkabılarınızla kombinleyebilirsiniz. Unutmayın ayakkabınız rugan ise takılarınızı da ona göre seçin.

pudrageceelbisesi

Pudra renk bir çok kadının sevdiği renktir.İşte sade pudra rengi bir elbiseniz güzel bir kemerle renklendirip aynı tonda bir ruj ile gece de parlamanıza etraftakilerin sizden gözlerini alamamasına sebep olacaktır.

siyahgeceelbisesi

Siyah renk bir elbisenizi inci detaylar kullanarak ve puantiyeli ayakkabılarla kombinleye bilirsiniz.

turkuazgeceelbisesi

Güzel toplu bir saç parlak turkuaz bir elbise ve ona uyumlu siyah makyaj, oje, çanta ve ayakkabı tamda istediğiniz görüntüyü size sunacaktır.

tüylügeceelbisesi

Genç kızların vazgeçemediği kabarık tüylü elbiseler Burnu açık küçük kibar bir el çantası ile tamda istediğiniz görüntüyü size sunmakta.

yeşilgeceelbisesi

Zerafetin rengi olan yeşil sade bir elbiseniz var ise taşlı takılarınızla onu geceye yakışır hale getirip geceniz yıldızı olabilirsiniz.

BİLGİLER
tarafından 17 Mayıs 2014 - 11:42 tarihinde yayınlandı.
GÖSTERİM SAYISI
Bu Yazı Şuana Kadar 2.839 kez Okunmuştur.
PAYLAŞ
facebook Twitter Frienfeed Twitter Google

Benzer yazılar

Düşüncülerinizi Bizlere Yorum yaparak belirtebilirsiniz.
İsim
:
E-Posta
:
WebSite
:
Yorumunuz
: