Okey4.Org Oyun Sitemizde Şuan içerde 82 kişi okey oynuyor.

Okey
2014 Gelinlik Modaları
2014 Gelinlik Modaları

Her genç kızın hayali olan gelinliklerin giyildiği evlilik sezonu açıldı. Hangi genç kız istemez ki gelinliğinin en güzeli olmasını. İşte size 2014 yılının moda gelinlik detayları.Geçen senenin modası olan kalp göğüs dekoltesi  yanı sıra 2014 de bele kadar inen gelinlerimizi zarif gösteren sırt dekolteleri dantel kollar, incilerle ve birbirinden güzel taşlarla süslenmiş gelinlikler güzelliğinize güzellik katacak. Renk tonlarında annelerimizin bembeyaz gelinlikler içinde görmek isteği biraz tonunu kreme bırakıyor.Sırtınızdaki dekolteden  aşağıya doğru inen ince ve zarif tüller ise sizi bambaşka bir havaya sokmak için 2014 de sizlere sunulacaktır.Uzun duvaklarınızın verdiği görkemle tüm gelinlerin hayalindeki modaya uygun gelinlikle göz kamaştıracaksınız. Dantel, inci detaylı krem ayakkabılarınızla gelinliğinizi tamamlayacaksınız.

 

Asalet ve zarafetin simgesi orkide…

Arkadaşlarınıza atacağınız onlara belkide umut olacak ve sizin güzelliğinize güzellik katacak gelin çiçeğiniz 2014 de orkide.Size değerinizi gösterecek an güzel çiçektir orkide.

Gelin adaylarının gelinlik seçerken dikkat etmesi gereken vücuduna oturan gelinlikler seçmeleri.Prova yapmadan gelinlik seçmek sadece görüntüsüne bakarak gelinlik almak en özel gününüzü mahvetmeye yetecektir.Gelinlerin özel modaya uygun gelinlik seçmek için mutlaka bir modacıya danışmaları bir fikir beyan etmeleri vücuduna uygun en trend gelinlikleri seçmeleri çok önemlidir.Sonuçta en özel gününüzün mahvolmasını, hayal kırıklığı yaşamak istemezsiniz.2014 gelinlik modelleri ile hayalinizdeki düğünde bir kuğu gibi güzel ve zarif bir görüntüye sahip olacaksınız.Sizi 2014 yılının en güzel gelini yapacaktır..

 

BİLGİLER
tarafından 24 Nisan 2014 - 01:22 tarihinde yayınlandı.
GÖSTERİM SAYISI
Bu Yazı Şuana Kadar 4.525 kez Okunmuştur.
PAYLAŞ
facebook Twitter Frienfeed Twitter Google

Benzer yazılar

Düşüncülerinizi Bizlere Yorum yaparak belirtebilirsiniz.
İsim
:
E-Posta
:
WebSite
:
Yorumunuz
: