Okey4.Org Oyun Sitemizde Şuan içerde 82 kişi okey oynuyor.

Okey
2014 Özel Tasarım Ayakkabı Modelleri
2014 Özel Tasarım Ayakkabı Modelleri

2014 Özel Tasarım Ayakkabı Modelleri

                Evden çıkarken belki de ilk dikkat etmemiz gereken şeyi en son belki de hiç dikkat etmiyoruz. Gün boyu bize eşlik edecek hatta bizim ona eşlik edeceğimiz ayaklarımız rahat hissettirme ve bir o kadar da şık bir görünüme kavuşturma en öncellikli yapacağımız iş olmalıdır. Artık günümüzde bir çok çeşiti çıkan ayakkabılar içinde bayanların en çok ilgi gösterdiği özel tasarım ayakkabı modelleri tabi ki topuklu ayakkabılardır. Belki erkekler bayanlar kadar düşkün değildir ancak onlar içinde yeni tasarımlara imza atan tasarımcılar günümüzde hayli artmak da. Bunların başında özel olan tasarımlarımda beyaz taşlı ayakkabılar sindirella misali camdan ayakkabılar sadece elmastan yada sadece altından oluşan pahası biçilemez olan o belki de sadece bakmakla yetineceğimiz birbirinden eşsiz ayakkabı tasarımları günden güne birbiriyle yarışıyor.

Maaşının tamamını acımadan ayakkabıya yatıracak olan biz bayanlar için vitrinlerde bize gülümseyen binlerce çeşit ve model sıraya girmiş bizi asil bi duruşla selamlar gibi görürüz çoğu zaman. Bu binlerce çeşidi olan ayakkabı modellerinden birkaç özel tasarım ayakkabı modelleri ile size biraz kolaylık sağlamak istiyorum. Burnu açık platform topuk üzerine deri süet ve işlemeli modeller bu yıl yine bayanların ayaklarını süslemeye devam ediyor. Kışın tercihi yüksek spor ayakkabı kesiminde ince topuk botlar ise kendine güvenen bayanların bir numaralı tercihleri arasında yer alıyor. Kenarları tül ve taş işlemeli ayakkabılar ise beyaz olan rengi gelinlerin diğer renkleri ise abiyelerin altında kendini göstermeye devam ediyor.

Birbirinden değişik baskı ve renkleriyle topuklu ve topuksuz modelleri ile bayanların hayır diyemeyeceği bi cazibe ile pırıltılı yaşamlarına bizi çekiyorlar. Son zamanlarda zayıflatan ayakkabı bile çıkartan tasarımcılar bizleri zor tercihler arasında bırakmayı hayli bir seviyor olmalılar. Porselen demir cam pırlanta gibi bir çok ilginç ve değişik eşi benzeri olmayan özel tasarım ayakkabılar bu yıl yine bi atasözümü yerle bir edecek güzelliğinden ayaklara baka kalacağımız modellerle tasarımcılar birbiriyle olan yarışı bile bırakıp kendileriyle yarışır hale geldiler. Bu yılda değişen trendle özel tasarım ayakkabı modelleri içinde bize dudak uçuklatacak birbirinden ilginç modelleri raflarda göreceğimize eminim.

 

BİLGİLER
tarafından 06 Ağustos 2014 - 17:57 tarihinde yayınlandı.
GÖSTERİM SAYISI
Bu Yazı Şuana Kadar 1.859 kez Okunmuştur.
ETİKETLER
PAYLAŞ
facebook Twitter Frienfeed Twitter Google

Benzer yazılar

Düşüncülerinizi Bizlere Yorum yaparak belirtebilirsiniz.
İsim
:
E-Posta
:
WebSite
:
Yorumunuz
: