Okey4.Org Oyun Sitemizde Şuan içerde 82 kişi okey oynuyor.

Okey
2014 YAZ KOMBİNLERİ İÇİN TERCİH EDİLMESİ GEREKENLER
2014 YAZ KOMBİNLERİ İÇİN TERCİH EDİLMESİ GEREKENLER

2014 YAZ KOMBİNLERİ İÇİN TERCİH EDİLMESİ GEREKENLER

Bu yaz günlerinde dışarı çıkarken yapılacak kombinler 2014 yaz kombinlerine uygun olmalıdır. Bu yaz daha çok moda olarak transparan kıyafetler tercih edilmektedir.

Üsttü kısa altlar dar olan kombinler daha çok tutulmaktadır. Ayrıca her yaz olduğu gibi bu yılda açık renkler ve krem tonları tercih edilmektedir. Ayrıca bilindiği gibi beyazın tonları kadınları zarif gösteren renklerdir. Bunların yanın da pastel tonları mavi, sarı gibi renkler de kombinlerin içerisine girmiş renklerdir. Yazın açan çiçekler için de kombinlerin üstüne çiçek desenleri de kullanmaktadır.

Günlük 2014 yaz kombinleri için kadınlar daha çok Jean pantolonları tercih ediyor. Ancak sadece Jeanlar yerine yırtık olanlar bu yaz daha trend. Vücuda tam oturan Jeanlarınızın altına yüksek topuklu ayakkabılarla kombinlediğiniz de olduğunuzdan daha uzun gözükürken daha çekici olursunuz. Jean, platform topuklu ayakkabı kesinlikle beyaz gömlekle kombinlendiğinde ortaya harika sonuçlar çıkar. Bunların yanında üstünüze giyeceğiniz ve her yaz kadınların tercihi olan bluz ve gömlekler yine revaçta. Bluz ve gömlekler neredeyse bütün alt parçalarıyla kombinlenebilir. Şık bir görüntü oluşturan gömlekler her ortama girmenizi sağlayacaktır. Bu sene gömlekler de genel olarak şeffaf kumaşlar kullanılmaktadır.

2014 yaz kombinlerinde modacılar transparanlığı ön plana çıkaracak cesur bayanların beğenisine sunacağı şeffaf kumaşları gömlekler de ve bluzlar da kullanacaklar. Bu yaz üst kısa alt da bedene oturan Jeanlar, transparan gömlek ve bluzlar kesinlikle moda. Beyazın ve krem tonlarının önde gittiği bu günler de Jeanlarınıza taşlar ekleyebilirsiniz. Yırtık modellerin ön planda olduğu bu yaz da Jeanlarınızı gömleklerle kombine edebilirsiniz. Altına ise yüksek platformlu topuklu ayakkabılar giydiğiniz de girdiğiniz her ortamda gözler üstünüz de olacak. Siz de bu yaz dişiliğinizi ön planda tutmak için kombinlerinizi transparan veya pastel renklerden seçebilirsiniz. Bu yılın başka tasarımları ise kolsuz, V yaka, dik yaka ve bebe yaka bluzlar ön planda. Bedeni saran genellikle kolsuz ve kısa üstler de kadınların tercihi. Modacıların tercih ettiği bol salaş tişörtler ise rahat etmek isteyen kadınlar için birebir.

 

BAZI KOMBİNLER ;

 

BİLGİLER
tarafından 04 Ağustos 2014 - 00:29 tarihinde yayınlandı.
GÖSTERİM SAYISI
Bu Yazı Şuana Kadar 3.293 kez Okunmuştur.
PAYLAŞ
facebook Twitter Frienfeed Twitter Google

Benzer yazılar

Düşüncülerinizi Bizlere Yorum yaparak belirtebilirsiniz.
İsim
:
E-Posta
:
WebSite
:
Yorumunuz
: