Okey4.Org Oyun Sitemizde Şuan içerde 82 kişi okey oynuyor.

Okey
2014 Yılının En Ünlü Bayan Mankenleri
2014 Yılının En Ünlü Bayan Mankenleri

Hepimizin de merak etmiş olduğu en çok erkeklerin merak konusu olan 2014 yılının en ünlü mankenleri kimlerdi? En çok hangi manken aranıldı, En çok hangi mankenin resimlerine bakıldı. Bu konuda biraz bilgi verelim.

Yerli Ünlülerimiz ;

Pınar Altuğ ; 2 Eylül 1973 İstanbul doğumludur, Mesleği Sinema oyunculuğu ve mankenlik tir. Şuana kadar bir çok dizide rol almış ve bir çok gösteride mankenlik yapmıştır. Ayrıca halen Çocuklar Duymasın yeni bölümlerinde oynamaktadır oldukça da başarılı bir rol sergilemektedir. bize göre yılların oyuncusu oldukça profesyonel ve usta bir oyuncu.

Deniz Akkaya ; 3 Ağustos 1977 İstanbul doğumlu yerli manken ve oyuncumuzdur, Mezun olmuş olduğu okul ise İstanbul üniversitesidir. 1.78 Boya sahip olan Deniz Akkaya’nın Ayşe Özbilgin adında bir tane çocuğu bulunmaktadır.

Azra Akın ; 8 Aralık 1981 Almel doğumlu güzel modelimiz ve oyuncumuz 2002 Yılında Türkiye güzeli seçilmiş olmakla 2002 yılında da  Miss World de Dünya güzeli ürvanını kazanmıştır. Bir çok dizi ve filmde rol göstermiş olup bunlardan bazıları ise, Yağmur zamanı film’de Tamer Karadağlı ile başrol oynamış aynı zamanda, Geniş Aile ve 72. Koğuş dizilerinde oynamıştır. Acun medya tarafından düzenlenen Yok böyle dans yarışma programına yarışmacı olarak katılmıştır.

Ece Gürsel ; 11 Aralık 1982 Antalya doğumlu olan ünlü mankenimiz, 1997 yılında Antalyada mankenliğe başlamış olanın yanı sıra, 1999 Yılında Miss Model of Turkey 2. Seçilmiştir. 2003 yılında ise Best Model of Turkey 2.si seçilmiştir.  Ayrıca Konya da bu yıl üçüncüsü düzenlenen Düğün fuarında akla gelmeyecek her yerden gelen birbirinden farklı ürünler sergilenirken bunlardan birisi ise Duvar kağıdından dikilen gelinlikti. Bunu ise sergileyen Ece gürsel olmuştur.  

Ebru Destan ; 24 Eylül 1977 İzmir doğumludur, Ebru Destan ilk  kariyer hayatına oyunculuk ve mankenlikle başlamış ve daha sonrasında albüm çalışması yaparak tan şarkıcılığa başlamıştır. Ayrıca 2005 yılında Yemedim sözümü albümüyle ilk albümünü çıkartmış olmuştur.

Yabancı Ünlülerimiz ;

Adriana lima ; 12 Haziran 1981 Brezilyalı süper bir manken, ışıldayan mavi gözleri ve kahverengi saçlarıyla etrafını fazlasıyla herzaman etkilemiş olan bir mankendir. Ortalama 1.78 boyundaki Adriana lima her erkeğin rüyalarından birtanesidir. Herkez tarafından sevilen bir mankendir.

Paris Hilton ; 17 Şubat 1981 ABD Newyork doğumlu mankenimiz yıllardır popülerliğini korumakta ve herkes tarafından sevilen ve herkesi vücuduyla fazlasıyla etkileyen süper bir mankendir.

FOTOĞRAFLAR ;

BİLGİLER
tarafından 30 Nisan 2014 - 11:37 tarihinde yayınlandı.
GÖSTERİM SAYISI
Bu Yazı Şuana Kadar 9.147 kez Okunmuştur.
PAYLAŞ
facebook Twitter Frienfeed Twitter Google

Benzer yazılar

Düşüncülerinizi Bizlere Yorum yaparak belirtebilirsiniz.
İsim
:
E-Posta
:
WebSite
:
Yorumunuz
: