Okey4.Org Oyun Sitemizde Şuan içerde 82 kişi okey oynuyor.

Okey
2015 Abiye Modelleri
2015 Abiye Modelleri

2015  MODERN ABİYE ELBİSE MODELLERİ

Abiye kadınların gardolapların da vazgeçemedikleri en kıymetli kıyafetleridir. Abiye elbise tutkusunun kadınlarda olmasının en önemli nedeni kadınlığı yani dişiliği en çok ön plana çıkartan giysiler olmasıdır. Her bayan kendine yakışan bir abiye elbise modelini bulup giyebilir. Yeter ki vücudunun fazlalık ve kusurlarını iyi bilsin, ona göre seçimler yapsın.

Sizler için önümüzde ki yılın abiye trendlerini araştırdık ve yeni sezonda sizi nasıl abiye modelleri bekliyor bu konuda bir derleme yaptık. Öncelikle 2015 abiye elbise modellerin de en çok dikkat çekici olan ayrıntıdan bahsetmek istiyorum oda renk aralığının çok fazla olması. Kırmızı, mor, pembe, yeşil gibi renklerin tamamı önümüzde ki sene abiye tutkunlarının gardolaplarını süslemeye aday. Bunun yanı sıra hiçbir zaman özelliğini ve modasını kaybetmeyen leopar deseni yine önümüzde ki senenin abiye trendleri arasında olacak. Abiye tutkunlarının en çok tercih ettiği renklerin başında gelen siyah renk önümüzde ki sezonda da yine yerini korumakta olacak.

Bu renkleri tamamlayan elbise çizgilerine gelecek olursak straplez gece elbiseleri ve dize kadara balık inen modeller son derece moda olacak. Abiyeye spor şıklık katan tulumlar da önümüzde ki sezonun en çok tercih edilen kıyafetlerinin başında gelmektedir. Yine spor abiye olarak nitelendirilebilecek pantolonlu abiye takımlar da 2015 senesi trendleri arasındadır.

2015 Abiye elbise modellerini hareketlendirmek ve daha şık bir görünüm katmak için tercih edilen bir diğer yönteme gelecek olursak oda taş ve ışıltılı boncuklarla yapılan süslemelerdir. Önümüzde ki sezon gece hayatının içinde özel davetler de ve mezuniyet balolarında, genç kız ve kadınlarımızı çok renkli ve ışıltılı bir abiye dönemi beklemektedir.

Bu güzel kıyafet ve kombinleri yine zıt renklerde ki ayakkabı ve çantalarla kombin yaparak kullanmak senenin trendleri arasında olacak gibi gözükmekte. Dize kadar inen mini abiyelerde etek kısmının kabarık ya da balon etek gibi havalı modellerin sıklıkla kullanıldığını görmekteyiz. Platform topuklu ayakkabılarınızla bu tarz mini abiye kombinlerini rahatlıkla kullanabilirsiniz.

BİLGİLER
tarafından 11 Ağustos 2014 - 23:57 tarihinde yayınlandı.
GÖSTERİM SAYISI
Bu Yazı Şuana Kadar 8.218 kez Okunmuştur.
PAYLAŞ
facebook Twitter Frienfeed Twitter Google

Benzer yazılar

Düşüncülerinizi Bizlere Yorum yaparak belirtebilirsiniz.
İsim
:
E-Posta
:
WebSite
:
Yorumunuz
: