Okey4.Org Oyun Sitemizde Şuan içerde 82 kişi okey oynuyor.

Okey
2014 Kına Elbise Modelleri
2014 Kına Elbise Modelleri

KINA ELBİSESİ MODELLERİ

 

Her genç kız günün birinde evlenip mutlu bir yuva kurmak ister. Bu mutlu gününü en güzel görünüşlü haliyle geçirmek en büyük arzusudur. Düğününe aylar kala önce kına elbisesi modellerine bakmakla başlar işe. Annesine, nişanlısına arkadaşlarına, kardeşlerine hatta kuaförüne bile sorar.

 

Annesine 2014 kına elbisesi modellerinisorar çünkü o elbiseyi annesi beğenmez ise kesinlikle alamaz, en mutlu gününde annesinin onaylayamadığı bir elbise giyemeyecektir çünkü. Giydiğini farz edelim o zaman da annesini üzdüğünü düşünecek ve mutluluğu yara alacaktır. Bu nedenle annesi onun için birkaç model seçecek bu seçtiği diğer kişilere onaylatması gerekecektir. Sırada nişanlısı vardır. Nişanlısına kına elbisesi modellerini sorduğunda nişanlısı da onun seçtiği modeli hemen desteklemeyecektir ama en sonunda onun istediğini sen bilirsin diye onaylayacaktır, mecburen. Şimdi sıra arkadaşlarında arkadaşlarının her birisi farklı duygu ve düşünceler içinde olduğundan dolayı kimisi ona en güzel olacak elbiseyi seçerken, kimisi de ona en uymayan elbiseyi göstererek bu sana çok güzel olur diyeceklerdir. Tabi bu seçim de kafası oldukça karışan genç kızımız doğruca kardeşlerinin yanına gidecek ve çarşıya çıkma hazırlıkları başlayacaktır.

 

Çarşıya giderken mutlaka annesini de yanında götürmesi gerekmektedir. Çünkü sadece kardeşleri ile çıktığı zaman anne onları asık bir suratla evde bekliyor olacaktır ve bunu önlemek için ilk davet edilen kişi anne olmalıdır. Çarşıya çıkıldığında en uygun giysiler gözden geçirilip sürekli denendikten sonra fikir birliği kurulamadığı için bu çarşıya çıkmalar birkaç gün daha hızlı bir şekilde devam edecektir. Bu çarşıya çıkış gelişler esnasında en son aşama olan kuaför devreye girecek ve bu zor durumdan genç kızı kurtaracaktır. Genç kız kına elbisesi modellerinikuaförüne sorar çünkü kuaförünün alacağı elbiseye uygun bir saç modelini yapıp yapamayacağını düşünür. Bazen de kendi beğendiği modeli yabancı bir kişinin yani kuaförünün onaylayarak ailesine de onaylatmasını ister. Kuaförü ona bu elbiseye uygun güzel bir saç modeli olmaz diyerek yardımcı olacaktır, annesinin, nişanlısının, kardeşlerinin ve arkadaşlarının hükmü hiç kalmayacak gibi bir şeydir. Bu sayede genç kız en mutlu gününde kimseyi kırıp incitmeden mutlu olacak aynı zamanda kendi tercihi olan giysiyi herkesin mecburiyetten beğenmesini sağlayacaktır.

 

BİLGİLER
tarafından 05 Ağustos 2014 - 11:51 tarihinde yayınlandı.
GÖSTERİM SAYISI
Bu Yazı Şuana Kadar 3.699 kez Okunmuştur.
PAYLAŞ
facebook Twitter Frienfeed Twitter Google

Benzer yazılar

Düşüncülerinizi Bizlere Yorum yaparak belirtebilirsiniz.
İsim
:
E-Posta
:
WebSite
:
Yorumunuz
: