Okey4.Org Oyun Sitemizde Şuan içerde 82 kişi okey oynuyor.

Okey
Kiraz Mevsimi Dizisi Tanıtımı
Kiraz Mevsimi Dizisi Tanıtımı

Kiraz Mevsimi Dizisi Hakkında Merak Edilenler, Kiraz Mevsimi Oyuncuları, Kiraz Mevsimi Oyuncuları, Kiraz Mevsimi Dizisi Kime Ait tüm bilgiler.

Fox tv’nin yeni yayın dönemi için hazırladığı ve sunmaya başladığı Kiraz Mevsimi sezonun en çok adından bahsettirecek yapımlarından biri gibi gözükmekte. Çok iddialı bir yapım olan Kiraz Mevsimi oyuncu kadrosu ile de göz doldurmakta.

Kiraz Mevsimi Oyuncuları: Özge Gürel, Dağhan Külegeç, Nilperi Şahinkaya, Serkan Çayoğlu, Nihal Işıksaçan, Aras Aydın, Neslihan Yeldan, Nezih Cihan Aksoy, Ayşegül Ünsal gibi genç bir kadro ve önemli isimler yer almaktadır.

Kiraz Mevsimi gösterime girdiği günden bu yana oldukça izlenen bir gençlik dizisi olmayı başardı. Bu yaz sezonunun en iddialı yapımlarından biri olan Kiraz Mevsimi, şimdiden izleyiciden tam not almayı başardı.

Kiraz Mevsimi Konusu: Dizinin bayan başrolu olan Öykü karakteri, 22 yaşında üniversite de Sanat Tarihi okuyan bir genç kızdır. Öyküyü, annesini ve kız kardeşini babası çok küçük yaşta iken terk etmiştir. Hayattın tüm zorlukları ile de o yaştan sonra tanışmıştır. Öykü Ayaz isminde bir erkeğe aşık olur ve aşkı onu babasıyla karşı karşıya getirir. Dizi tamamen bu kurgu üzerine kurulmuş, çok güzel bir aşk dizisidir.

BİLGİLER
tarafından 18 Temmuz 2014 - 22:38 tarihinde yayınlandı.
GÖSTERİM SAYISI
Bu Yazı Şuana Kadar 4.963 kez Okunmuştur.
PAYLAŞ
facebook Twitter Frienfeed Twitter Google

Benzer yazılar

Düşüncülerinizi Bizlere Yorum yaparak belirtebilirsiniz.
İsim
:
E-Posta
:
WebSite
:
Yorumunuz
: