Okey4.Org Oyun Sitemizde Şuan içerde 82 kişi okey oynuyor.

Okey

2017 Filmleri – Vizyona Damga Vuran En İyi Korku Filmleri ve En İyi Akyion Filmleri

Aksiyon Filmleri sıralamasında zirvede Fast and Furious 8 – Hızlı ve Öfkeli 8 filmi yer alırken 2016 Yılının En İyi Aksiyon Filmi ise Başrollerinde Jason Statham ve Seksi yıldız Jessica Alba`nın rol aldırı Mekanik 2 Filmi olmuştur.
Korku Gerilim Filmleri ketegorisinde zirvede Friday the 13th (2017) Filmi Yer alırken 2016 Yılının En İddialı Korku Filmi ise yapılan anket sonuçlarına göre The Neon Demon (2016) Filmini göstermektedir.
Sinema severlerin merakla beklediği Vizyon Filmler 2017 Yılına damga vuracak gibi gözüküyor. Geçtiğimiz seneye nazaran bir çok yapımcı şirketin hasılat bünyesinde yüzü gülmesede Yönetmen ve Senaristlerin iddialı kurguları 2017 En İyi Filmleri olmaya aday. Genel ağırlık olarak bizleri ne tür filmler bekliyor kısaca sizlere özetleyeyim. Film izleyicileri`nin kategori sıralamasında Aksiyon Filmleri yerini zirvede alırken hemen akabinde ise Korku Filmleri ve Komedi Filmleri İzle geliyor. Diğer bir konu ise intenetten Film İzleyen kullanıcıların yaşadığı ve sıklıkla rastlanan sorunlar. Bunlar nelerdir ne gibi bir yol haritası izlemeliyiz konumuzun devamında sizlere yardımcı olmaya çalışacağım. Online Film İzleme siteleri`nin vermiş olduğu hizmetler yasalara aykırı olsada günümüz insanları evlerinde sinema keyfini sorunsuz yaşamaktadır. Full HD görüntü kalitesi ile convert edilen filmler özenle upload edilerek Film İzleme sitelerindeki yerini alıyor 720p ve 1080p çözünürlük kalitesine sahip filmler izleyici`nin en çok ilgi gösterdiği seçenekler arasındadır. Filmi Full İzlemeniz için en iyi görüntü ve ses düzeyinde hazırlanan yapımlar geç ilerlemekle birlikte film zevkinizi bir nevi zedelemiş oluyor. Bunun için yapmamız gereken ilk adım play tuşuna basar basmaz Bilgisayar ve Televizyon cihazları`nın başına kurulup direk filmin açılmasını beklemek değildir! Sizlerde evlerinizde Donmadan Hızlı Film İzlemek istiyorsanız bunu en iyi şekilde değerlendirmelisiniz. Peki yapmamız gerek nedir ?
Bizlere Full Film İzleme imkanı sunan En İyi Film Sitesi bir çok ayrıcalıkla sınırsız hizmet vermektedir. Koşullar her nekadar sorumluluk içersede insanların sinemaya aşina olması bu sektöre bir hayli hız katmaktadır. İnternette Donmadan ve Beklemeden Film İzlemek için öncelik olarak çok partlı seçenekler ilk adımınız olmalı zira Tekpart alternatifleri daha geç ilerlemekte ve izlerkende ara ara donmalar meydana gelmektedir. Aslında bu sorunlar çoğu Film İzleme sitesinde rastlanmaz hale gelmiştir ki işini en iyi yapan Film İzleme siteleri kullanıcılarına en iyi şekilde film izletmeyi hedeflemiştir. Filmi Tekpart İzleme opsiyonu ile seyretmek isteyen kullanıcılar ise play`a basıp filmi durdurup 10dk sonra sorunsuz Film seyredebilirler. Peki Alternatifler içerisinde hangi seçenek daha hızlı dolar ? En hılzı şekilde nasıl film izlenir.
Yukarıda bahsettiğim Alternatif seçenekleri çoğunluk olarak Okru , Mail.Ru , Openload , Netu , Vk gibi sitelerde yayınlanarak izleyiciye sunulmaktadır. İzleyiciye anket olarak sunulan Alternatifler arasında ilk sırada Okru yer almaktadır Open ve Netu gibi benzeri sitelerde bir çok sorun yaşanmaktadır ki bu sorunlar Film İzleyen kullanıcıları bir hayli zor duruma düşürmektedir. Play tuşuna basar basmaz açılan anlamsız ve adult reklamlar kullanıcıyı rahatsız etmekle birlikte Film İzledikleri siteden uzaklaşmalarının`da en büyük sebebidir. Ayrıca görüntü kalitesi`nin ayarlanabilir olmama özelliğide başlıbaşına bir sorundur. Belirttiğim Alternatifler içerisinde en iyi seçenek şuanda Okru Alternatifidir. Sizlerde evlerinizde sorunsuz Film Keyfi yaşamak istiyorsanız belirttiğim Alternatifleri kullanarak Hızlı Film İzleyebilirsiniz.

BİLGİLER
tarafından 24 Nisan 2017 - 22:44 tarihinde yayınlandı.
GÖSTERİM SAYISI
Bu Yazı Şuana Kadar 186 kez Okunmuştur.
PAYLAŞ
facebook Twitter Frienfeed Twitter Google

Benzer yazılar

Düşüncülerinizi Bizlere Yorum yaparak belirtebilirsiniz.
İsim
:
E-Posta
:
WebSite
:
Yorumunuz
: