Okey4.Org Oyun Sitemizde Şuan içerde 82 kişi okey oynuyor.

Okey
Doksanlar Dizisi Ekranlara Veda Etti
Doksanlar Dizisi Ekranlara Veda Etti

Mint tarafından yayınlanan Atv ekranlarının sevilen komedi dizisi doksanlar ekranlara veda ettiğini dizi oyuncusu Pelin Öztekin(Neşe)  tarafından sosyal medyada duyuruldu.

Doksanlar bilindiği üzere 1990 ve 1999 arası yaşanan olayları anlatan bizleri çocukluğumuza götüren severek izlediğimiz izlerken keyif aldığımız Doksanlar dizisi artık sevenlerini üzecek olsa da ekranlara veda etti.

Patlak Emin’in esprilerini, feminik Denizle çekişmelerini, bakkal Lütfü’nün gitti gittilerini,Mustafa karakterinin kayın validesi gergin Melahat ve eşi Tuğba ile polimiklerini,Attila ve Özlem’in aşk serüvenlerini,Minibüsçü Mesut ve Aysel’in o özenerek izlediğimiz aşk hikayesini,Neşe ve Veysel’in bir birleri olan polemiklerini,Mustafa Tuncay ve küskün Perihan’ın küskünlüklerini,Nuri Tuncay,Şükran Tuncay,Gökhan Tuncay,Emre Tuncay diğer taraftan Bekir Tuncay,Sevinç Tuncay,Zeynep Tuncay kısaca Tuncay ailesinin çekişmelerini yani Tuncay ailesini,Öğretmen Kemal ve kırtasiyeci Rasim’in öğütlerini, Emre ve arkadaşlarının maceralarını,kafeci Halil’in jetonlu oyunlarını,çaycısını,ikinci el dükkan cısını,Doksanlar sokağını kısaca o yaşadığımız doksanlı seneleri çok ama çok özleyeceğiz.

Pelin Öztekin Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafa yazdığı şu sözlerle dizinin bittiğini dizinin tüm sevenlerine o üzülecek haberi verdi.

“Mint ailesine ve emeği geçen herkese bu güzel süreçte paylaştıklarımız için çok teşekkürler. Herkesin eline, emeğine sağlık… Bizi izleyen, seven seyircimizede teşekkürler. iyi ki varsınız.. Bundan sonra başka işlerde görüşmek dileğiyleee… #Doksanlar bitti..

Seni ve o çocukluk senelerimizi çok özleyeceğiz Doksanlar sokağı,Doksanlar oyuncuları,Doksanlar seneleri bizi çocukluğumuza götürdüğünüz için sonsuz teşekkürlerimizi ve minnetlerimizi sunuyoruz.Seyircisini üzmüş olsa da artık Doksanlar yok.

BİLGİLER
tarafından 01 Mayıs 2014 - 19:38 tarihinde yayınlandı.
GÖSTERİM SAYISI
Bu Yazı Şuana Kadar 1.010 kez Okunmuştur.
PAYLAŞ
facebook Twitter Frienfeed Twitter Google

Benzer yazılar

Düşüncülerinizi Bizlere Yorum yaparak belirtebilirsiniz.
İsim
:
E-Posta
:
WebSite
:
Yorumunuz
: