Okey4.Org Oyun Sitemizde Şuan içerde 82 kişi okey oynuyor.

Okey
Survivor Yarışmacı Listesi 2014
Survivor Yarışmacı Listesi 2014

Merhabalar Sayın ziyaretçilerim ;

Türkiyenin en çok reyting rekoru kıran programlarından birisi olan Survivor hem Türkiye hem Dünyanın her yanından izleniliyor.

Birbirinden farklı oyunlarıyla yarışmaya renk katılıyor.  Bizler size Survivor 2014 Yarışmacı listesini açıklayalım.

ÜNLÜLER ADASI ;

1 – Ahmet Dursun ; 1978 Almanya doğumludur, 1996-1997 sezonlarında futbol hayatına Sg Wattenscheid 09 takımıyla başlamış bulunmaktadır.

Daha sonra ise Kocaeli spor, Beşiktaş, Tianjin Teda, İstanbul spor takımlarının formasını giymiştir, Ayrıca Etimesgut Şeker spor, Antalya spor, Ankaragücü, Kocaeli spor, Hazar Lankaran, Adana spor, Eyüp spor’da devam etmiştir.

2 – Gökhan Keser ; 1987 İzmir doğumludur, 14 yaşında beğenmiş olduğu ve hobi olarak başlamış olduğu modellik dalında kendine zamanla çok şey katan Gökhan keser Türkiye’de en çok duyulan isimler arasında yer almaktadır. Ayrıca kendisi oyunculuk eğitimde almış Sevingül Bahadır, Gül Sabar, Kevork Tavityan, Randy Esen birbirinden önemli isimlerdende şan eğitimi almıştır. 2007 yılında ise en baştan buyana istemiş olduğu müzikal eğitimine başlamış olup ona daha çok önem vermiştir ve Zerrin özer, ve sılanın konserlerinde ve gösterilerinde vokalist olarak yer almıştır.

3 – Merve Aydın ; 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur ve 23 yaşındadır. Kendisi Özel Doğa Anadolu lisesinden mezun olmuş ve ENKA Spor Kulübü sporcusudur. Ayrıca kendisi 2008 yılında katılmış olduğu Dünya Gençler Atletizm Şampiyonasında 800 metrelik koşuda 3. olarak bronz madalya almıştır.

4 – Seranay Aktaş ; 1993 Yılında İstanbul da doğmuştur ve kendisi 20 yaşında Survivor yarışmasına katılmıştır. 15 yaşında futbol hayatı başlamış olup ve Kendisinin mesleği futbol oyunculuğudur.  1207 Antalya spor da görev almıştır ve oyunculuk başarısı da kendisinin vardır, Kanıt, Yahşi Cazibe, Alemin Kralı dizilerinde bölüm oyuncusu olarak oynamıştır.

5 – Tolga Karel ; 1978 yılında İstanbul ilinde dünyaya gelmiştir ve Kendisi genç kızların sevgilisi diyebiliriz, Bir çok kişi tarafından sevilerek izlenilen birisidir. Ayrıca kendisi birbirinden ünlü Ebru Gündeş, Özcan Deniz, Hülya Avşar, Nalan, Petek Dinçöz, Zeynep Mahsur, Hande yener gibi bir çok ismin albümlerinde şarkı sözü yazarlığı ve besteciliği yapmıştır.

6 – Eda Özerkan ; 1984 yılında Adana ilinde dünyaya gelmiştir, Adana yaşanacak yerlerden en güzel illerden bir tanesidir bize göre gerek doğasıyla gerek insanlarıyla çok güzel bir yer. Eda Özerkan 2002 yılında Beyaz Show’da Ejderin inci tanelerinden birisi olarak ilk kez TV ekranlarında yer almaya ve Tüm Türkiye tarafından tanınmaya başlandı. Adanalı, Aşk-ı Memnu, Cennet Mahallesi Gibi bir çok dizide rol almış ve bir çok albüm’de yer almıştır. Ayrıca kendisi bir çok programda sunuculuk görevi yapmıştır. (ELENDİ)

7 – İsmail Baki ; 1977 Yılında Türkiye’nin en kalabalık ili olan İstanbul ilimizde dünyaya gelmiştir. ve Kendisi kendini tanıtmak amaçlı Ünlü Oyuncumuz Rahmetli Kemal Sunal’ın Şaban tiplemesi ve benzeri hakaretlerini yaparak tan beğeniler kazandı. Kendisi bir çok programda yer almış ve oldukça başarılı olmuştur. (ELENDİ)

GÖNÜLLÜLER ADASI

1 – Akın Saatçi ; 1982 Yılı Fransa Londra doğumludur ayrıca kendisi Sahibi olduğu spor salonunda pilates eğitmenliği vermektedir.

2 – Duygu Bal ; 1987 Yılında Başkent Ankara’da dünyaya gelmiştir. Kendisi Voleybola başlamış ve Vakıf bank Güneş Sigorta alt yapısında yetiştirilmiştir ve Daha sonra 2007-2008 yılında Vakıf bank Güneş Sigorta’ya transfer olmuştur. 2011-2012 yılında ise Büyük takımlardan birisi olan Fenerbahçe’ye transfer olmuştur.

3 – Müge Üzel ; 1988 yılında İzmir de hayata gelmiş ve kendisi çoğunluk Sosyal ağlarda paylaşmış olduğu fotoğraflarla tanınmaktadır Ayrıca kendisinin instagram’da binlerce takipçisi bulunmaktadır.

4 – Sahra Işık ; 1991 yılında dünyaya gelmiş ve 22 yaşındadır. Voleybolcu kimliğiyle tanılan yarışmacımız oldukça başarılı ve kariyerini Fenerbahçe takımında tamamlamaktadır. Ayrıca kendisi modellik’de yapmaktadır.

5 – Turabi Çamkıran ; 1986 Yılında Mersin’de dünyaya gelmiştir ve Kendisi 28 yaşındadır. Kendisinin kariyeri Muay Thai ile başlıyor ilk yenildiği maç’dan sonra bir azim ve işi yerinde öğrenme felsefesiyle çıkmış olduğu yolda başarılı olmaktadır.

6 – Yiğit Dikmen ; 1987 yılında İstanbul da hayata gelmiş ve 27 yaşındadır, Uzun yıllar futbol oynamış ve oldukça dalında iyi bir başarı elde etmiş ve kendisi ayrıca Crossfit ile ilgilenmekte ve Crossfit alanında antrenörlük yapmak için girişimlerde bulunmuştur.

Gönüllüler Takımında Berna, Samanta, Ekrem, Ertunga ve Mert ise şuana kadar elenen yarışmacılar arasında yer almaktadır.

Elimizden geldiğince sizlere Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programlarından birisi olan Survivor 2014 Yarışmacıları hakkında bilgiler verdiğimize inanıyoruz umarım yararlı olabilmişizdir.

 

BİLGİLER
tarafından 09 Mayıs 2014 - 05:35 tarihinde yayınlandı.
GÖSTERİM SAYISI
Bu Yazı Şuana Kadar 943 kez Okunmuştur.
PAYLAŞ
facebook Twitter Frienfeed Twitter Google

Benzer yazılar

Düşüncülerinizi Bizlere Yorum yaparak belirtebilirsiniz.
İsim
:
E-Posta
:
WebSite
:
Yorumunuz
: