Okey4.Org Oyun Sitemizde Şuan içerde 82 kişi okey oynuyor.

Okey
Yetenek Sizsiniz Türkiye 2014
Yetenek Sizsiniz Türkiye 2014

Yetenek Sizsiniz Türkiye ne zaman, Yetenek Sizsiniz Türkiye 2014 Ne zaman başlıyor, Yetenek Sizsiniz Türkiye katılımcıları hakkında sizlere bazı bilgiler vermek isteriz.

Yetenek Sizsiniz Yarışma programı 10 Ekim 2009 yılında ilk kez Show TV Ekranlarında ekranlarına Acun Medya tarafından geldi.

Acun Medya sahibi Acun Ilıcalı’nında jüri koltuğunda oturmuş olduğu yarışma programı oldukça zaman zaman eğlenceli ve zaman zaman bizleri hayretler içesine düşüren bir yarışma programı diyebiliriz.

Yetenek Sizsiniz Türkiye bizce Hem Türkiye hem Dünya için çok önemli bir adım olmalı çünkü dileyen herkes öncelikle başvuru yaparak daha sonra belirli aşamalardan geçerek yarışmacı olarak katılabiliyorlar ve yeteneklerini tüm Dünyaya sergileyebiliyorlar ve buda bence Yetenek sahibi olan insanlar için çok önemli bir fırsat milyonlar sizi izliyor, Milyonlar onları izliyor Eğer sizde bir yeteneğinizi keşfet tiyseniz veya Yetenek sahibi olduğunuzu düşünüyorsanız Programa yarışmacı olarak katılmak için sizde başvurabilirsiniz.

2009  1.  Sezonu Şampiyonu Kim, Jürileri Kimlerdi ?

2009 Yılının Jüri koltuğunda Acun Ilıcalı(Acun Medya Sahibi) , Oylum Talu ve Ali taran yer aldı,  Final gecesine kalan isimler arasında ise Şampiyonluğu Bilal Avcı ve Uğur Kara meşe ekibi göstermiş olduğu başarısıyla o senenin şampiyonu oldu.

2010-2011 / 2. Sezon Şampiyonluğunu Finale kalan Taklit yeteneğiyle baya bir ün salmış olan ve bir çok TV Programlarına konuk olarak katılmış taklit yeteneklerini sergilemiş olan Sefa Doğanay  Yetenek Sizsiniz Türkiye 2010-2011  şampiyonu olmuştur.

Sefa Doğanay Bir çok kişinin taklidini yapabilmeyi başarmakta ve  Bülent Ersoy taklidiyle baya ünlü oldu diyebiliriz.

2011-2012 Yılında ise Jüri koltuklarında bazı değişmeler oldu 3. Sezon jüri koltuğunda yer alanların isimleri şöyle sıralayabiliriz; 1 – Acun Ilıcalı , 2 – Ali Taran, 3 – Beşiktaş’ın başarılı futbolcusu hayatının büyük bir kısmını futbol kariyeriyle tamamlayan Sergen Yalçın katıldı. 3. Sezon’da ise Finale kalan güzel ve başarılı bir performans sergileyen Ali Yeşil ırmak ve Max ekibi 3. sezon şampiyonluğunu kazanmıştır.

2012-2013 / 3. Sezon  yılında ise jüri koltuğunda 2 isim yine değiştirildi, Ali taran ve Sergen Yalçın’ın yerine gelen isimler Türkiye’nin en ünlü isimlerinden Hülya Avşar ve BKM Mutfak’dan tanılan ve güzel bir başarı elde etmiş olan herkesin gönlünü kazanan Eser Yenenler jüri koltuğuna oturdular.

3. Sezon’da ise Milleti gülmekten kıran geçiren ve milyonların hiç sıkılmadan bıkmadan izlemiş olduğu Atalay Demirci 3. Sezon Şampiyonu oldu. Kendisi oldukça bize göre sahne performansı olsun, Esprileri olsun çok başarılıydı. Şampiyonluğu hak etmişti bir yönden diyebiliriz, Elbette diğer yarışmacılarda her zaman bize göre çok iyi performans sergilediler ama Şans Atalay Demirciden yana oldu ve şampiyon olan kendisidir.

Yetenek Sizsiniz 4. Sezon 2013-2014 Sezonu ne zaman başlayacak? Sorularına cevap verecek olur isek eğer şu anda bunun için belirli bir tarih maalesef söz konusu değildir, Bizlerde keyifle başlamanızı bekliyoruz, Şuanda Acun Medyanın sunmuş olduğu Survivor yarışma programından sonra veya bitişine doğru başlayacağını umuyoruz ama elbette kesin bir şey söyleyemeyiz.

Yetenek Sizsiniz Programına başvurularınızı Acun medyanın web sitesinden yapabilirsiniz.

 

 

 

BİLGİLER
tarafından 10 Mayıs 2014 - 18:38 tarihinde yayınlandı.
GÖSTERİM SAYISI
Bu Yazı Şuana Kadar 1.205 kez Okunmuştur.
PAYLAŞ
facebook Twitter Frienfeed Twitter Google

Benzer yazılar

Düşüncülerinizi Bizlere Yorum yaparak belirtebilirsiniz.
İsim
:
E-Posta
:
WebSite
:
Yorumunuz
: